+31 10 2 880 880 info@transicion.nl
Select Page

Nieuws & contact

Ruggespraak/ 1-op-1 coaching

Duur 1 of 1,5 uur; plaats, datum en tijd in overleg.

In een individuele werksessie ga je samen met mij aan de slag met je vraagstuk. Hoewel ik je vooral zal helpen om je eigen gedachten en gevoelens op een rijtje te krijgen, en je eigen potentie aan te boren, kan ik je vanuit mijn ervaring ook praktische adviezen geven – ik ben zelf professional, ik heb veel organisaties van binnen gezien en allerlei

Lees verder

soorten mensen ontmoet, en gemerkt wat wel en niet werkt. En ik weet uit eigen ervaring hoe lastig het kan zijn. Ik heb diverse modellen en zienswijzen paraat om je op weg te helpen.

We bepalen samen een passende aanpak voor de werksessie, we bespreken van tevoren wat je wilt bereiken en we bewaken samen dat je dat ook inderdaad bereikt.

vanaf € 145; on-line vanaf € 125

Prijs exclusief 21% BTW. Als je dit privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

Bewuster een keuze maken

Duur 1,5 uur; plaats, datum en tijd in overleg.

Deze individuele werksessie helpt je om een keuze te maken, in een kwestie die op dit moment belangrijk voor je is.

Aan de ene kant is het fijn om meerdere opties te hebben. Aan de andere kant is het niet altijd gemakkelijk om een keuze te maken. Soms zijn er teveel mogelijkheden, of

Lees verder

er is niet een beste keuze, of de gevolgen zijn niet goed in te schatten, of je blijft twijfelen.

Als wij keuzes maken, denken we graag dat ze rationeel zijn. Je zet de beschikbare informatie op een rijtje, je weegt de voors en tegens, en je neemt een verstandige beslissing. Maar zo werkt het vaak niet. Vaak is er niet een duidelijk beste optie, of de ogenschijnlijk beste oplossing voelt toch niet goed.

Sterker nog, lastige keuzes moet je niet op een rationele manier proberen te maken. Het onderbewuste is veel beter in staat om informatie te verwerken en weet veel meer dan het bewuste, het is veel groter en veel sneller. In deze werksessie gaan we dat inzetten.

€ 195; on-line € 175

Prijs exclusief 21% BTW. Als je dit privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

Kennismaken met Keuzecoach

Vanwege de coronamaatregelen zijn geen workshops gepland. Voor VIP-workshops en 1-op-1 coaching zijn wel diverse mogelijkheden. Bel of mail!

In deze introductieworkshop verkennen we waar je tegenaan kunt lopen als je worstelt met een keuze hoe verder, en wat het soms zo lastig maakt. En wat je kunt doen om toch zo goed mogelijk een knoop door te hakken en een keuze te maken die goed is voor jou. Daarnaast ga je met een teen in het water: ervaren hoe je (on)bewuster en beter een keuze kunt maken.

€ 75

Prijs exclusief 21% BTW. Als je de workshop privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

Stuur een bericht

Bericht:

10 + 11 =

Bel of mail

Transicion B.V.

Ir. D.C.A. (Dorine) van Lammeren M.Sc.

+31 10 2880880
dorine@transicion.nl
Oscar Romerostraat 8, 3065 EH Rotterdam
KvK 24307956

Ethische code

Ik, Dorine van Lammeren, ben deelnemer aan de Ethische Code van Phoenix Opleidingen te Utrecht. Dat betekent dat ik aanspreekbaar ben op menswaardig handelen en werk volgens deze code.

Klik hier om de ethische code in te zien (opent in een nieuw venster).

Klachten

Door mijn deelname aan de Ethische Code ben ik ook aangesloten bij een klachtencommissie. Bij klachten kun je je schriftelijk richten tot:

Phoenix Opleidingen

t.a.v. Ethische code en klachtencommissie

Raiffeisenlaan 26 A

3571 TE Utrecht