+31 10 2 880 880 info@transicion.nl
Select Page

Nieuws & contact

Dorine is nog beperkt actief voor Transicion b.v., maar je kunt haar altijd benaderen voor advies of coaching.

Ruggespraak | coaching voor managers en professionals

Ik help je graag met je vraagstuk. Hoewel ik je vooral zal ondersteunen om je eigen gedachten en gevoelens helder te krijgen, en je eigen potentie aan te boren, kan ik je vanuit mijn ervaring ook praktische adviezen geven. Ik ben zelf professional en manager geweest, ik heb veel organisaties van binnen gezien en allerlei soorten mensen ontmoet, en gemerkt wat wel en niet werkt. En ik weet uit eigen ervaring hoe lastig het kan zijn – en hoe je daar toch goed uit kunt komen, voor de organisatie en voor jezelf. Ik heb diverse modellen en zienswijzen paraat om je op weg te helpen.

Keuzecoach | ondersteuning bij je keuze

Sta je voor een keuze en kom je er niet goed uit, weet je niet goed hoe verder, of twijfel je? Ik kan je op weg helpen met mijn aanpak en met mijn intuïtie. Gebruik wat je onbewust weet om bewust een keuze te maken. Een keuze die goed is voor jou.

Stuur een bericht

Bericht:

6 + 6 =

Bel of mail

Transicion B.V.

Ir. D.C.A. (Dorine) van Lammeren M.Sc.

+31 10 2880880
dorine@transicion.nl
Oscar Romerostraat 8, 3065 EH Rotterdam
KvK 24307956

Ethische code

Ik, Dorine van Lammeren, ben deelnemer aan de Ethische Code van Phoenix Opleidingen te Utrecht. Dat betekent dat ik aanspreekbaar ben op menswaardig handelen en werk volgens deze code.

Klachten

Door mijn deelname aan de Ethische Code ben ik ook aangesloten bij een klachtencommissie. Bij klachten kun je je schriftelijk richten tot:

Phoenix Opleidingen

t.a.v. Ethische code en klachtencommissie

Raiffeisenlaan 26 A

3571 TE Utrecht